Raksilan asukasyhdistys tiedottaa: uusi hallitus järjestäytyi, työryhmiin ovat kaikki tervetulleita!

Raksilan asukasyhdistyksen vuosikokous pidettiin 30.3.2021, tänä vuonna poikkeuksellisesti etäkokouksena käyttäen Google Meet -palvelua. Päätösvaltaiseen kokoukseen, jossa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, osallistui yhdeksän raksilalaista. Vuosikokous vahvisti tilinpäätöksen, vapautti hallituksen vastuista, valitsi uuden hallituksen ja hyväksyi toimintasuunnitelman vuodelle 2021. Vuosikokouksessa valittu hallitus järjestäytyi ensimmäisessä kokouksessaan seuraavasti:

Puheenjohtaja Heikki Pudas
Varapuheenjohtaja Jari-Pekka Aarrekivi
Rahastonhoitaja Ritva Ilonen
Sihteeri Hanna Kopsala
Jäsenet Joel Lehtelä ja Veikka Niskakangas
Varajäsenet Jetta Huttunen ja Henna Raitala

Yhdistyksen toimikuntina jatkavat Kaava- ja liikennetoimikunta, Lehti- ja tiedotustoimikunta, sekä uutena Vapaa-aikatoimikunta. Lisäksi kootaan ”Raksila 100 v” -juhlavuoden 2024 toiminnan suunnittelu- ja toteutustyöryhmä, johon pyritään saamaan laajapohjainen edustus myös asukasyhdistyksen ulkopuolelta.

Yhdistyksen toimintaan ovat tervetulleita kaikki Raksilassa asuvat, asumismuotoon katsomatta, siis myös vuokralla asuvat. Kaikkien panos on tervetullut yhteisöllisen toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa, ja uusia ajatuksia otetaan mielellään vastaan. Yhdistyksen toiminnasta ja aktiviteeteista tiedotetaan yhdistyksen verkkosivuilla www.raksila.fi ja Facebook-sivulla sekä Raksilan tiedotusasiaa -WhatsApp-ryhmässä. Mikäli haluat tulla mukaan toimintaan, ota yhteyttä sähköpostilla raksilanasukasyhdistys@gmail.com ja kerro ajatuksistasi ja siitä, miten haluaisit olla mukana. Vastaamme myös mahdollisiin kysymyksiin.

Raksilan asukasyhdistyksen hallitus

Raksilan asukasyhdistyksen hallitus 2021-2022, työryhmät avoimia kaikille.